KADİRLİ’DEN KOZAN’A GÖNÜL GEZİSİ: DOĞAYLA BULUŞTULAR

5 Kasım 202613

Kadirli Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakım hizmeti alan engelli bireyler, Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Bucak Köyü’nde düzenlenen geziyle keyifli bir gün geçirdi. Doğayla iç içe vakit geçiren katılımcılar, alabalık yiyerek güzel anılar biriktirdi.

Kadirli ilçesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan engelli bireyler için sosyal bir gezi programı düzenledi.

Merkezde görevli personelin eşlik ettiği gezi kapsamında Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Bucak Köyü’ne giden katılımcılar, bölgenin doğal güzellikleri arasında günlük yaşamın rutininden uzaklaşma fırsatı buldu.

Bucak Köyü’nde gerçekleştirilen etkinlikte engelli bireyler, doğanın tadını çıkararak arkadaşları ve görevli personelle birlikte vakit geçirdi. Program kapsamında alabalık yiyen katılımcılar, hem farklı bir ortamı deneyimledi hem de keyifli anlar yaşadı.

Gerçekleştirilen gezinin, engelli bireylerin sosyal yaşama katılımını desteklemek ve günlük yaşamlarına renk katmak amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, Kadirli Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakım hizmeti alan bireylerin Kozan’ın Bucak Köyü’nde doğayla buluşarak güzel bir gün geçirdiği ifade edildi.

Engelli bireylerin sosyal hayata katılımını artırmaya yönelik bu tür etkinliklerin sürdürüleceği bildirilirken, gezi katılımcıların mutluluğu ve birlikte geçirilen güzel anlarla sona erdi.