EĞİTİMCİLER KAYASUYU İLKOKULUNDAKİ “DOĞADAKİ SINIF’I İNCELEDİLER

18 Ekim 202435
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay TAN, başkanlığında Kadirli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Davut GÖKÇELİ, Ümit KESME ile Osmaniye merkez ve ilçelerindeki anaokullarında görev yapan idareci ve öğretmenlerinden oluşan eğitimciler Kayasuyu köyünde “Doğadaki Sınıf”ı gezdiler.
okul öncesi öğretmeni Rumeysa ÇEVLİK tarafından öğrencilerinin hayallerinden yola çıkılarak hayata geçirilen ve yeni müfredata örnek sınıf modeli olarak giren “Doğadaki Sınıf” çalışması ile ilgili gezide eğitimciler
Derslik, matematik atölyesi ve açık hava sınıfından oluşan bölümleri inceleme fırsatı buldular.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay TAN, yapılan ve bakanlığımızın yeni müfredatına giren bu örnek projeyi İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok önemsiyoruz ve ilimizde yaygınlaşması, uygulanması için büyük bir gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizin bir göstergesi olarak bugün Osmaniye merkez ve ilçelerinde görev yapan idareci ve öğretmenlerimizle şu an Kayasuyu İlkokulu’ndayız. Başta Rumeysa öğretmenimiz olmak üzere bu projede emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz, dedi.
Okul Müdürü Selim YİĞİT’te siz saygı değer müdürlerimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu geziye katılamayan diğer arkadaşlarımızı da bekliyoruz dedi.