KURUMLAR GENÇLER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

12 Aralık 2025183

Diyanet, Milli Eğitim ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, ilçedeki gençlerin geleceğine yönelik ortak çalışmalar yürütmek amacıyla bir araya geldi. Diyanet Gençlik Merkezi’nde İlçe Müftüsü Yakup Etik’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda, gençlerin çok yönlü gelişimini destekleyecek projeler masaya yatırıldı.

Toplantıda, gençlerin akademik başarılarının yanı sıra manevi, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da desteklenmesini amaçlayan ortak eğitim programları, seminerler ve çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi konusunda mutabakat sağlandı.

İlçe Müftüsü Yakup Etik, toplantıya katılan Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Gökçeli’ye, okul müdürlerine ve KYK Müdürüne katkılarından dolayı teşekkür ederek iş birliğinin önemine dikkat çekti.