Kadirlili Öğrencilerin “Projeleri” Görücüye Çıktı

24 Ekim 202574

Kadirli – Kadirli’de öğrencilerin bilimsel çalışmaları ve yenilikçi fikirleri “Bilim ve Doğa Kadirli’nin Keşif Günleri” adlı 4007 TÜBİTAK Projesi kapsamında sergilendi.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, kurum müdürleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni, büyük ilgi gördü.

Program, proje koordinatörü öğretmen Nurcan Büyükbayram ve Kaymakam Erdinç Dolu’nun konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından, projede görev alan akademisyenlere plaket takdim edildi.

Etkinlik kapsamında düzenlenen resim sergisi ve proje fuarı alanı gezildi. Öğrenciler, geliştirdikleri projeleri katılımcılara tanıtarak çalışmalarını detaylı bir şekilde anlattılar.

Kaymakam Erdinç Dolu, bilime ve eğitime katkı sunan tüm öğretmen, öğrenciler ve akademisyenlere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.