KADİRLİ’YE DEMİRYOLU BİR BAŞKA BAHARAMI KALDI?

19 Aralık 202586

Daha önce gazetemizde gündeme getirdiğimiz Adana, İmamoğlu, Kozan, Sumbas, Kadirli, Toprakkale demiryolu ile ilgili yetkililerin duyarsızlığı dolayısıyla bu güne kadar yaprak kıpırdamadı.
Adana İmamoğlu Kozan Kadirli Osmaniye demiryolu projesi için 06 Mart 2020 de yapılan toplantıda projenin TCDD 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütüleceğini projeyi MGS proje Müşavirlik firmasının hazırladığını, Adanadan başlayarak İmamoğlu, Kozan, sumbas, Kadirli ve Osmaniyeye ulaşacak demiryolunun 138 km olacağı, 5 adet durak, 3 adet istasyon 28 köprü 1 adet viyadük 1 adet tünel 5 adet aç-kapa tünel 244 menfez 120 adet altgeçit 19 adet üstgeçit bulunuyor.
Proje başlamasıyla birlikte 4 yıl içerisinde bitirileceği belirtilmesine rağmen bu güne kadar herhangi bir işlem yapılmaması, dosya altı edilmesi vatandaşların tepkilerine neden oluyor Kadirli’ye demiryolu bir başka bahara mı kaldı? Diyen vatandaşlar yetkileri göreve davet ettiler.
Haber : Kıymet Çeri Önal