CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya’dan Belediye Başkanı Olcar’ı ziyaret

18 Eylül 202445
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dileklerini iletti.
Kaya, beraberinde CHP İl Başkanı Mutlu Yavuzer, CHP İlçe Başkanı Enver Eker ve CHP Kadirli Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Direk ile Kadirli Belediyesini ziyaret etti.
Kaya, “Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından Mustafa Mert Olcar başkanımızın çok önemli işler yapacağına inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde kazanmış olduğu başarı çok değerlidir. Bugün CHP’li belediyeler Türkiye’deki nüfusun yüzde 65’ine, ekonominin yüzde 80’ine, toplanan vergilerin yüzde 86’sına hizmet veriyor. Yereldeki başarımız geneldeki iktidarımızın önünü açacak. Atatürk’ün partisinin belediye başkanları, Atatürk’ün partisinin, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde iktidar olmasının yolunu açacak. İyi kamu görevi şeffaf yönetim, adil yönetim bizim belediyelerimizde olmazsa olmazımız olacak. Bu anlamda Mustafa başkanımız bu güzel şehre en iyi hizmeti adil, eşit ve hakkaniyetle vereceğine inancım tamdır. Bu kutsal görevde kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.
Genel Başkan Kaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ise “Öncelikle bugün Sayın Kadın Kolları Genel Başkanımızı Kadirli’mizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu zorlu göreve bizi layık gördükleri için tüm Kadirlili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizim dönemde hizmet, yatırım ve projelerimizle Kadirli’yi geliştirme kararlılığımızı ortaya koyacağız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Kadirli Belediyesi şeref defterini imzaladı. Genel Başkan Kaya, ziyaret anısına şeref defterine, “Bu güzel şehre en iyi hizmeti, adil, eşit ve hakkaniyetle vereceğinize inancım tamdır” ifadelerini kaleme aldı.